Szparagi z grilla
SKŁADNIKI :
*10 sztuk zielonych szparagów
*oliwa z oliwek
*1 ząbek czosnku
*sól morska i mielony pieprz
*łyżka stołowa sosu sojowego
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Reklama
Adobe Stock
Proste i łatwe w przygotowaniu przekąski urozmaicą grillowe menu i będą doskonałym dodatkiem do mięsnych dań.
Bądź na bieżąco!
Szparagi z grilla
SKŁADNIKI :
*10 sztuk zielonych szparagów
*oliwa z oliwek
*1 ząbek czosnku
*sól morska i mielony pieprz
*łyżka stołowa sosu sojowego
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Pełna treść tego i pozostałych artykułów z NIEDZIELI 17/2024 w wersji drukowanej tygodnika lub w e-wydaniu .
Niedziela Ogólnopolska 47/2016, str. 58
Graziako
Forszmak to pyszna, rozgrzewająca, jednogarnkowa potrawa, dość pikantna i wyrazista. Danie przypomina w smaku i konsystencji sycący gulasz. Najlepiej smakuje z dodatkiem świeżego pieczywa
Karol Porwich/Niedziela
Piąty dzień naszego majowego pielgrzymowania pozwala nam stanąć na gościnnej ziemi Archidiecezji Poznańskiej. Wśród wielu świątyń, znajduje się Świętogórskie Sanktuarium, którego sercem i duszą jest umieszczony w głównym ołtarzu obraz Matki Bożej z Dzieciątkiem i kwiatem róży w dłoni.
Archiwum TK Niedziela
Jeżdżąc teraz intensywnie po Wielkopolsce zawsze znajduję czas, aby choć na chwilę w różnych miejscowościach znaleźć się tam, gdzie czas płynie inaczej, bo w rytmie wieczności. Katolickie świątynie: niektóre jeszcze z zachowanymi elementami architektury romańskiej czy gotyckiej, inne pamiętające czasy baroku, wreszcie niektóre budowane w wieku XIX i później.
Reklama
Wiara
Sport
Święci i błogosławieni
Kościół
Kościół
Wiara
Kościół
Wiara